Maailman helpoin kosteusvoide

Maailmankaikkeuden helpoin itse tehty kosteusvoide talvikuivalle iholle. Levität kostealle iholle illalla, ja aamulla heräät rypyttömänä, selluliitittomana, ja uskomattoman sädehtivänä! Ensimmäinen osa on totta, loppuosa saattaa osittain olla katsojan omissa silmissä.Helpoin versio:

  • Kookosöljyä
  • Käsivatkain 
—> öljyä desin verran astiaan, ja annat vatkaimen laulaa, kunnes olet saanut ihanaa valkoista vaahtoa aikaiseksi. Ei kestä kauaa, eikä muuta tarvita!

Toiseksi helpoin versio:

  • aiemmat kaksi asiaa, mutta niiden lisäksi haluamaasi eteeristä öljyä haluamasi tuoksun voimakkuuden verran
—> toista yllä oleva vatkausohje

Kolmanneksi helpoin versio:

  • aiemmat kolme asiaa, mutta niiden lisäksi astiaan Shea-voita pari ruokalusikallista
—> Toista yllä oleva vatkausohje


Happy Hippie käyttää muuten samaa summittaismittametodia myös ruuanlaitossa. Sinänsä kenkku tapa, että jos joskus tulee aivan järisyttävän hyvää ruokaa, tai onnistunut leipomus, niin ikinä milloinkaan ei toista samanlaista kykene tekemään, koska mittoja ei vain tiedä! Tai järisyttävän epäonnistunutta moskaa, jota eivät edes koirat syö, niin sama; ei voi tietää, mikä meni pieleen.

Mutta tämä voide; helppoa, nopeaa, halpaa, eikä voi mennä pieleen! Purkitan aina lasiseen purkkiin, niin ei tarvitse miettiä, mitä kaameuksia muoveista voikaan irrota. Minulla oli tällä kertaa Ikean pikkasen liian iso hillopurkki, mutta yhtä hyvin käy pesty sosepurkki, hillopurkki, mikä vaan purkki, joka on puhdas ja jossa on tiivis kansi. Tätä voi myös -varsinkin ykkös- ja kakkostason versiona - laittaa hiuksiin öljyhoidoksi ennen pesua. Ei myöskään mitään valtaisia katastrofin aineksia, jos joku perheenjäsen päättää tätä syödä (Don’t ask.. Tässä perheessä on myrkytyskeskukseen soitettu kerran jos toisenkin. Taas yksi syy poistaa kaikki kemikaalit talosta!). Ei myöskään turhia pakkausmateriaaleja, ei ainesosia, joita en ymmärrä tai osaa oikeastaan edes lukea, ei mikromuoveja, eikä keinotekoisia hajusteita.


Litrahintaa voisi koittaa laskeskella, jos vaan olisi taas tarkasti mitannut raaka-aineet. Ensi kerralla sitten (tähän sellaista silmien pyörittelyä, ja "yeah riiiiiight......" -ääntelyä! Vauhdilla tehtäneen ensi kerrallakin!) Näin nopsasti arvioiden tämän nimenomaisen, kolmostavalla tehdyn purnukan hinnaksi tulee hädin tuskin 2 euroa. Me like! Ja me like myös siitä, että voide tehoaa yön aikana ihanan pehmentävästi työn ja crossfitin aiheuttamiin kovettumiin kämmenissä. Aamulla voi taas lasten poskia silitellä ilman, että saa pyyntöjä päästä nyppimään kovettumia. Kaikilla meillä on mielitekomme.... Mutta tästä voiteesta kannattaa tehdä mieliteko!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY täisuihke ja muuta yököttävää

Oodi etikalle

Ostolakko 365