MILLAI MENI….

...nimittäin ensinnäkin sen kanssa, että muistin näemmä hyvin postata tämän pääsiäistekstin?  Se on unohtunut kolmen sairaan lapsen lapsen huoltamiseen. Tietysti vuoroperään kannattaa sairastua, niin maksimoidaan tähän käytetty aika. Ja tietysti mun kannattaa olla se koko aika itse sairaana, niin maksimoin koko tämän vuoden 2018 kurjuuskiintiön heti näin alkuvuodesta, niin loppuvuosi se menee niin kuin linnunmaidossa uisi. Mutta tässä se nyt on, pohjustuksena seuraavalle, melkein yhtä kauan muhineelle tekstille, joka tuoltaa paukkuu eetteriin pian. Tai joskus juhannusviikolla, jos tämä touhu tässä taloudessa on tätä samaa, kuin on ollut viime viikot!

Ei "ihan" ehtinyt pääsiäiseksi kukkimaan

Mutta joo; pääsiäinen nimittäin oli - jo jonkun aikaakin sitten. No, se meni tällailla:


 1. Yön yli (yksi tai useampia) majailleita yllätysvieraita: 4 hlöä.  Tai ehkä 3,5, sillä yksi heistä oli erittäinkin suloinen vaippapepullinen minivieras. Tämä alkaa olla jo mieluisa perinne! <3
 2. Synttäribileitä: 1 kpl
 3. Hyvin valmisteltuja synttäribileitä: 0 kpl
 4. "Näin järjestät Zero Waste -synttärit" -postauksia: 0 kpl, sillä persiilleen meni -osittain.  Olisin tahtonut tehdä shoppailut pikkukauppojen sijaan Prismasta, niin olisi edes osan jutuista saanut ilman pakkausjätettä, mutta koska homma valahti käsistä, niin postauksen aihe vähän niin kuin kuihtui käsiin, ja homma jäi tekemättä.  Siinä ne “bloggaan zero waste -synttäreistä” -synttärit. Kaksi kuvaakin ihan väärällä objektiivilla ja väärästä kuvakulmasta otin. Ei olisi ollut blogitekstiin kovinkaan näyttävää kuvakavalkadia. lussaa oli kohta 1., koska se varmisti sen, että MITÄÄN ei jäänyt vanhentumaan, vaan kaikki syötiin ihan tosta noin vaan!
 5. Synttärivieraita: 17 hlöä. Tai ehkä oikeammin 16, sillä kaksi vieraista oli niin minejä, että eivät edes yhdessä ole kovin isoja. Kaverisynttärit meni siinä samassa, sillä tähän liittyi Suuren Draaman ainekset. Sankari olisi tahtonut kutsua koko luokkansa lukuunottamatta yhtä poikaa, jonka kanssa on ollut koko ekaluokan jos jonkinlaista vääntöä, jos jonkinlaisista asioista. Hippihän ei tähän suostunut; yhtä ei voi jättää kutsumatta, vaikka kuinka hermoa kiristäisi, sillä sen tuo lapsi-parka muistaisi lopun elämäänsä. Sankarin hermo kiristyi tästä, ja hetken aikaa hän oli sitä mieltä, että “Ei sitten kutsusta yhtään ketään!!!!!!” Lopulta -viime hetkellä- tekstarikutsun sai 4 valittua kaveria, ja siinä (kaikille universumin korkeimmille voimille kiitos) se!
 6. Muovikrääsälahjoja (pl. Legot, koska ne ovat mukavasti kierrätettävissä jatkokäyttäjille): 3, sillä sankari toivoi aikuisvierailta rahaa uusiin futisvermeisiin, ja tämä oli huomioitu oikeinkin hyvin. Pakko silti myöntää, että mieluisat olivat  myös tavaralahjat sankarin mielestä, ja onhan niillä nyt leikitty ihan urakalla. Paitsi ei Hipin mielestä kovin kivoja….Pyllyssä komeilee Nerf-panosten aiheuttamia pieniä mustelmia, ja “Open Lellikki”ja “Armas” -nimiset vesi-ilmapallot (Siis kyllä!!!Luit ihan oikein….) ovat saattaneet jäädä jonnekin pihaan ihan itteni vaan siivottaviksi.
 7. Juotuja punaviinipulloja: 2 kpl. En tosin yksin, pois se tietysti minusta, vaan ihan näiden vieraiden ja Irlantilaisen kanssa ruuan kyytipoikana. Pois lukien tietysti minivieras, ja 12-vuotias yövieras. 
 8. Joutuja valkoviinipulloja: 1 kpl. Katso kohta 5 lisätiedoksi
 9. Ihan järjettömän hyviä juotuja alkuviinejä 1 kpl, ja ai että oli muuten  ihan mun uusi lempparini tämä!!!
 10. Kinder-munia: 2 kpl!!! JEEEEE!!! Ei tuuletusta niille kahdelle, vaan sille, että ennakko-odotukset olivat huomattavasti synkemmissä lukemissa. Mikä voitto lasten vinkunasta, ja mikä voitto muovikrääsästä ja turhasta tavarasta. Ja lapset söivät ne, en suinkaan missään tapauksessa minä.
 11. Muita pääsiäismunia: 24 kpl. Foliokääre, ei muuta jätettä. Löytyivät pihalta pääsiäispupun jäljiltä, munajahdin tuloksena. Minä söin noin 18 kpl. Olin hetken maailman vihatuimmat ihmiset -listalla. 
 12. Keitettyjä ja paistettuja ja vatkattuja ja lattialle rikottuja munia: 48 kpl. Tähän vaikuttavat kohdat 1, 2 ja 5. Vahvasti.
 13. Muuta munaa (kirjotinko just tämän??? NO NÄEMMÄ!!): 0 kpl. Tähän vaikuttivat kohdat 1, 2, 5 ja 11. 
 14. Treenejä: 4 kpl. 2 x crossfit, 1x lapsen lentopallo, 1 x koiran agility
 15. Roskia: liikaa, koska taas jäi ennakointi jonnekin yllätysmomentin ja jälkiherännäisyyden jalkoihin… Kohdat 1.,3 ja 4. 
 16. Jälkiseuraamus nro 1: Ruokaa (ei herkkuja.... JÄNNÄ!!!!!) meni kompostiin enemmä kuin edellisinä neljänä kuukautena. Jääkaappiin unohtui pieniä nökkösiä sitä ja tätä, jotka normisti olisin käyttänyt hyväkseni, ja sitten yhtäkkiä ne oli käyttänyt joku bakteeri hyväkseen. Melkein unohtui myös yksi siideri kaalin taakse. Onneksi huomasin sen ajoissa! 
 17. Jälkiseuraamus nro 2: Pakko viettää yksi yö mökillä ihan itsekseni, ihan hiljaa. Vain lämmittävän takan humina, ikkunan takaa kuuluva kevätjäiden matala kumu, ja etelämpää palanneiden joutsenten huudot ääninä.

Kommentit

 1. Kuulostaa hulvattomalta! Koska sait toipua yksin mökillä, uskallan hymyillen todeta: elämä on.

  Terveempää loppukeväästä!
  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos, kuinka kevätkiireet ovat hidastaneet blogin ja bloggarin toimintoja, ja nyt vasta näin kommentin. TAAS VOI TODETA, ETTÄ ELÄMÄ ON!!! :D Kyllä tuo lisääntymisaika verottaa muitakin kuin vaan synnyttävää nisäkästä, voin kertoa, ja elämä ON -mutta nyt eri syystä kuin pääsiäisenä! :D Mutta kyllä tämä taas tästä! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kuulla juuri sinun ajatuksiasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

DIY täisuihke ja muuta yököttävää

Oodi etikalle

Ostolakko 365