Kuka SINÄ olet?

Ihan just niin kuin otsikko sanoo; kuka näitä mun sepustuksiani lukee? Kauheasti kiinnostaisi tietää, sillä aika (yllättävänkin) moni näitä lukee, vaikka välillä tuntuu, että tämä on sellaista harvoin ilmestyvää pikkasen oudon ämmän kirjailemaa asiaa, ja varsin paljon myös asian vierestä, että ei tätä kukaan lue. Mutta lukee!!! Jopa kaikista vähiten luettua tekstiä on katsonut yli viisikymmentä ihmistä, ja eniten luettua on vilkaissut melkein 4000 henkilöä. Se on paljon se!

Tiedän, että Irlantilainen vilkaisee joskus näitä tekstejäni. Samoin ystäväni Sanna, johon törmäsin ensimmäisen kerran Joensuun yliopiston aulassa. Silloin Sannalla oli pitkä vaalea letti, ja mukava etelä-karjalalainen murre. Letti on lähtenyt, murre onneksi edelleen silloin tällöin hyvinkin vahvana vielä on menossa mukana. Oma kultaisen isosiskoni tiedän lukevan ainakin silloin tällöin. Samoin kaksi ihanaa treenikaveriani, jotka väittivät kuulevansa ääneni aina, jos meinaavat laittaa kierrätykseen kelpaavaa tavaraa sekajätteeseen. HA!!! 

Olen kesäihminen, meri-ihminen, luontoihminen, hullutteluihminen. Rusketun helposti. Tykkäisin elää ympäri vuoden biksuissa ja mekossa.

Hirviöäiti kommentoi aktiivisesti, ja se on ihanaa. Mutta kuka ja millainen olet, Hirviöäiti? Entä kaikki muut? En itsekään juuri koskaan kommentoi seuraamiini blogeihin, vaikka on ihan hirmuisen mukava lukea näitä tähän blogiin tulleita kommentteja. MUTTA NYT SIT HEI; alkavan viikonlopun kunniaksi pistäs tulemaan kommentti. Kerro vähän (tai paljon) itsestäsi. Olisi kauhean kiva myös kuulla, oletko saanut ideoita elämääsi blogistani, mikä on ollut suosikkitekstisi, ja mitä tahtoisit lukea lisää jatkossa. 


Minäkin olen hirviöäiti kolmelle mini-hirviölle.
JA voi kökkö, jos ei kukaan kommentoi…  Mä lupaan vuorostani pistää kommenttia seuraamiini blogeihin, niin tämä on win-win! Ja kirjottaa useammin,  kun kerta lukijoita riittää. Nyt vaan olen hurahtanut kirjoihin, ja luen ihan hulluna kaikkea hyytävistä murhadekkareista opiskelujani liippaaviin rentoutuskirjoihin, ja kaikkea siltä väliltä. Nyt pistän kirjaston tauolle ja kirjailen itsekin välillä. 
Olen myös ihminen, josta ei saa otettua hyviä kuvia. Rakastan valokuvausta, mutta sitten kameran toisella puolen vasta olenkin ihan timanttia. JA hiukset, vaatteet ja meikki (milloin olen meikannut viimeksi???) ihan muotiblogiainesta. Ehkä vaihdan blogin muotiblogiksi. Vai mitä luulet; kannattaako?? Todistusaineiston kuva 1...

...kuva 2....

...kuva 3... 

...kuva 4....





Kommentit

  1. Täällä on yksi lukija! Äiti-ihminen, joka pitää luonnosta, elukoista, luonnollisuudesta, ekoilusta ja sen sellaisesta. Käy joskus kurkkaamassa (harvoin päivittyvää) blogiani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän käyn! Kiva, kun sinä käyt täällä. Meillä näyttää olevan paljon yhteistä -harvoin päivittyvä blogi mukaan lukien! :D

      Poista
  2. Hirviöäiti on Pääkaupunkiseudulta Etelä-Karjalaan muuttanut 34-vuotias nainen, joka ei tiedä, mistä on kotoisin ja vastaa siihen kysymykseen usein "Suomesta". Hirviöäiti on toistaiseksi metsäteollisuuden palveluksessa, mutta haaveilee paremmin arvomaailmaansa sopivasta työtä. Hirviöäidillä on kolme hirviölasta (3-9 vuotiaita) ja todellinen hirviömies. Yhdessä tämä hirviöperhe viljelee pihallaan vaikka ja mitä, tetsaa metsissä mustikoiden ja sienien perässä, tekee itse ihan liikaa ruokia ja muita juttuja ja tuottaa nykyisin myös hunajaa omalla pihalla. Hirviöäiti lukee tätä blogia, koska kaipaa vertaistukea epätyypillisen arvomaailman omaavilta henkilöiltä. Hirviöperhe on välillä hyvin yksin valintojensa kanssa. Hirviöäiti on myös paljastanut henkilöllisyytensä facebook-ryhmässä (josta myös hakee sitä vertaistukea), joten ehkä on parempi jättää loput lukijan arvailujen varaan. Hirviöäidillä on huono huumorintaju. Ehkä vähän. Joo. Ei mulla muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitto, niinhän muuten paljastitkin!!!! Tiedätkö, että tämä stressikesä ja -syksy ovat ihan pyyhineet muistini tyhjäksi. Siellä ei ole mitään, ja sinne ei jää mitään!!!! Mutta mehän ollaan ihan samikset -metsäteollisuutta ja huonoa huumorintajua myöden. YES! Tässä saadaan siis vertaistukea puolin ja toisin. Kiva kun luet JA kommentoit!

      Poista
    2. En siis yhtään ymmärrä, mitä tarkoitat sanoilla stressi ja muistin tyhjentyminen. En voi lainkaan tarjota vertaistukea sillä saralla. Koita pärjätä! (Siis oikeesti, musta saa ihan sekopäisen kuvan näiden kirjotusten perusteella. Mutta toisaalta, se saattaa kyllä olla ihan todenmukainen kuva.) T. Hirviöäiti

      Poista
    3. Kyllä pikkasen sekopäinen on ihan paras! <3

      Poista
  3. Olen nelikymppinen nainen, lapsia on muutama ja asustan Pirkanmaalla mutta juuret on länsirannikolla samoilla seuduilla kuin missä te asutte nyt. Pidän tosi paljon blogistasi, ja tykkään tyylistäsi ikään kuin päästellä höyryt ulos tänne blogiin! Intohimo tulee läpi lukijalle asti.
    En itse elä zero waste -elämää, mutta sinun kaltaisiasi tyyppejä juuri tarvitaan, että me muutkin inspiroidumme tekemään muutoksia omassa elämässä, vaikkei ihan yhtä hyvään pystyisikään.
    Tykkään erityisesti kertomuksista teidän "ranchin" elämästä ja konkreettisista vinkeistä, miten vähentää jätemäärää, ja onhan se nyt helpottavaa, että muutkin potevat samanlaista tuskaa kaikesta kuluttamisesta tai vaikka lasten synttärijuhlien ympäristökuormittavuudesta. Olen saanut myös hyviä dokumentti- ja artikkelivinkkejä täältä, kiitos niistä. Jatka samaan malliin vaan.

    VastaaPoista
  4. Heei! Hiljainen, ehkä vähän pelokaskin lukija, joka koki oman ilmastoahdistusherätyksen vasta vähän aikaa sitten ja pyrkinyt nyt sen jälkeen mm. sinun blogisi kautta opiskelemaan zero wastea ja eettisempiä elämäntapoja. Toki kahden aikuisen taajamataloudessa eläminen poikkeaa lapsiperheen arjesta farmilla, mutta blogisi on ihanan aito. ^-^

    VastaaPoista
  5. Täälä myös yksi crossfitiä harrastava. 23-vuotias nainen jolla ei lapsia, mutta kaksi kissaa. Kovasti kiinnostaa maapallon hyvinvointi, oman kuluttamisen minimointi, elämästä nauttiminen ilman materiaalia ja minimalismi. Kuitenkin vielä kovasti matkaa näihin moniin asiohin. Vaikka oma elämä on kovin eri vaiheessa kun sinun, on postauksiasi ilo lukea :) Hyvää joulun odotusta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kuulla juuri sinun ajatuksiasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman helpoin kosteusvoide

DIY hoitoainepala hiuksille

DIY: Palasaippua