Paras ZW-jouluvinkki ensi vuotta ajatellen

Nyt se tulee! Vinkki, joka on ihan paras, nopein, helpoin ja niin nollahukkaa kuin olla ja voi, ja samalla kutkuttaa mun huumorihermojani niin, ettei mikään hetkeen aikaan ole kutkutellut. Nimittäin MITEN UUSIOKÄYTTÄÄ JOULUKORTIT, jos sellaisia olet saanut?

Vinkki Keskimmäisen Luomulapsen luokkakaverilta:


Pikkasen vaan kynää, jolla yliviivaat oman nimesi, ja kirjoitat uuden saajan nimen. Muista tehdä sama juttu myös lähettäjän kohdalle. Eikä mielellään mitään pitkiä osoiterivejä, jotta samaa korttia voi käyttää jopa 4-8 vuotta putkeen, jos ei ole niin tärkeää se, että riittävätkö valmiiksi annetut viivat.

Siinä! Kortit kiertoon! Asiaa voi jalostaa myös niin, että yliviivaa "Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta"  -tekstin, ja kirjoittaa siihen vaikka "Hyvää Syntymäpäivää" tai "Ihanaa Ystävänpäivää" tai ihan mitä vaan, mihin mielikuvituksesi riittää.

Kiitos universumille 9-vuotiaista pojista. Elämä on  T O D E L L A helppoa ja suoraviivaista justiinsa siinä iässä!

Kommentit

  1. Aivan mahtavaa, makeat naurut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO HEI ÄLÄ!! Mua naurattaa tämä aina vaan! :D

      Poista
  2. No ihan loistavaa! Lapset on kyllä fiksuja, aikuiset ei aina vaan tajua sitä. Onneksi sinä tajusit, ja jaoit tämän meidän kanssamme. Minullahan on jo kaverin kanssa tästä sellainen askartelijan versio käynnissä: joka joulu askartelemme toisillemme kortit joissa PITÄÄ käyttää jotakin edellisenä jouluna toiselta saadusta kortista. Eli kierrätämme saaduista korteista osan, lisäämme jotain niin että siitä tulee ikään kuin uusi kortti ja ei kun postiin. Aina jännä nähdä, että mitä palasia omasta kortista saa takaisin. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kuulla juuri sinun ajatuksiasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman helpoin kosteusvoide

DIY hoitoainepala hiuksille

DIY: Palasaippua