Ostolakko 2020: syyskuu


Syyskuussa ostolakkoilin mallikkaasti, ja sen tuloksena ostosaldo onkin ihanan pullea nolla! Mielitekoja tosin oli:

- pitkä pellavainen syksymekko

- pellavahame

- Northoutdoorin oversize  meinovillapaita

Mutta hei; mieliteot tulevat ja sitten ne menevät, kun niihin ei kiinnitä huomiota. Pellavahame on jo päästäni poistunut, muut kaksi nakovat tasaisin väliajoin takaraivossa.

Syyskuu on ollut vaarallisen kaunis. Sydän ihan pakahtumaisillaan kuljen ulkona, kun luonto on vaan aivan täydellinen!! Jos satun kulkemaan autolla, on se kanssakulkijoille ja itselleni vaarallinen kombo. Katselen enemmän maisemia ja yksityiskohtia kuin tieliikennettä. "AAAH, kun tulisi hyvä kuva!" AAAAH, kun on täydellinen valo!!" "AAAAH, kun tämäkin kohta saa sydämeni tykyttämään!!".


Usvaiset aamut ja Kalifornian maastopalojen värjäämä iltataivas. Voihan syyskuu!



Ja ne hetket, kun usva väistyy, ensin tulee varovainen kultainen hehku ja sen jälkeen maailma on täynnä värejä. Onko ketään muuta, joka meinaa pakahtua tähän kaikkeen kauneuteen, ja siihen, ettei sitä tunnu saavan imettyä itseensä mitenkään tarpeeksi?




Ostolakkopostaus muuttui syyskuun ylistykseksi, mutta hei SO WHAT, koska se kyllä ansaitsee  kaikki ylistykset. Tänään on viikon paras päivä ja mulla on kaiken lisäksi palkkatöistä vapaapäivä. Pitäisi korjata lehmien aita, raivata taimikkoa, siivota, käydä kierrätyskeskuksessa, tehdä kauppalista, käydä kaupassa, kurkata kanttarellitilanne, hakea muutama desi puolukoita metsästä, valmistaa saippuaa, kuskata Keskimmäinen Luomulapsi säbätreeneihin, valmistella Irlantilaisen synttäridinneriä, ihastella lokakuun ensimmäisiä päiviä.... Ei taida päivä riittää puoliinkaan noista, joten HOMMIIN JA MORO!



Kommentit

  1. Hienosti ostolakkoiltu! Nuo mieliteot ovat kyllä juurikin tuollaisia: yhtenä hetkenä vahvoja, mutta useinpa ne sitten laantuvat ajan myötä. Niin että kannattaa kyllä vitkutella ostopäätöksen kanssa, kun usein sitten huomaa ettei ostosta oikeastaan tarvitsekaan tehdä. Minun piti ostaa syyskuussa alushousuja. Ei oikeastaan tehnyt edes varsinaisesti mieli, mutta pakko kun entiset lahoaa jalkaan. Vaan on nykyään vaikeaa ostaa pikkupöksyjä, kun ei meinaa löytyä sellaisia ihan PERUSalkkareita mistään. Hyllyt ja tangot väärällään on kyllä kaikkea leopardikuvioista pitsihirvitystä, sellaisia naruvirityksiä ettei tiedä onko ne kuitenkin vain leikkuujämiä jostain toisista vaatteista... mutta ei meinannut löytyä keski-ikäiselle naiselle koko kankun peittäviä pikkareita. Etsiä sai oikein tosissaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alushousut on kyllä pyllystä, kun ne eivät kestä ja sitten niissä on elastaania tai mitä muuta muovipohjaista joustavaa. Päällä kiva, muuten huono. Tietysti voi ottaa nuorimman luomulapsen kannan, ja ilmoittaa, että "MÄ EN AIO IKINÄ PITÄÄ PIKKAREITA!" ja sitten ei vaan pidä.... :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiva kuulla juuri sinun ajatuksiasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman helpoin kosteusvoide

DIY hoitoainepala hiuksille

DIY: Palasaippua